* * * * *

Apple releases macOS 10.12.5 update

fantomas1, May 15 2017 06:13 PM in Apple News

Apple today released 10.12.5 update.
This update:
  • Fixes an issue where audio may stutter when played through USB headphones
  • Enhances compatibility of the Mac App Store with future software updates
  • Adds support for media-free installation of Windows 10 Creator Update using Boot Camp

https://itunes.apple...127487414?mt=12

10.12.5 Works 100% on my Thinkpad T420s and Acer Aspire V3-771d.

My Brightness stop working after update to this version. @@

Attached File  Brightness-does-not-work.png   79.53KB   27 downloads

Everything is good after updated

:huh: You can't post images from your harddrive here. You need to upload them somewhere else

Working fine here too.

 

Attached File  Screen Shot 2017-05-17 at 12.52.04 AM.png   100.28KB   13 downloads

10.12.5 Works 100% on my Thinkpad T420s and Acer Aspire V3-771d.

 

Did you make something special to accomplish your update on your two hackintosh ? Or do you just update by the app store ? :)

hi, 

All is good for me  :wink_anim:


Attached Files

All updated and working :)

 

 


Attached Files

10.12.5 works pretty well on my Dell Optiplex 755 too by the way. Except for my GT 710 since my monitor loses signal when OS X boots up (with and without web drivers). The card worked OOB in previous Sierra versions. I am able to remotely connect to it and the card gets recognized correctly, so I have no clue what the problem is.

 

Edit: The problem was with my SMBIOS. Eventhough the card worked fine with iMac10,1 under previous versions of Sierra, it doesn't work anymore in 10.12.5 so I switched to MacPro3,1 (I'm using Enoch) and everything works fine now. 

updated and working on P8P67 Deluxe with i7-2600k and Radeon HD6870

 

upon first reboot to finish install, during the apple logo loading screen, it said "11 minutes to go" and just quickly booted into the OS without login, with the OS completely loaded in the background.

 

I found it odd, but it's running well so far.

My Brightness stop working after update to this version. @@

attachicon.gifBrightness-does-not-work.png

Try removing kexts about backlight.

10.12.5 works pretty well on my Dell Optiplex 755 too by the way. Except for my GT 710 since my monitor loses signal when OS X boots up (with and without web drivers). The card worked OOB in previous Sierra versions. I am able to remotely connect to it and the card gets recognized correctly, so I have no clue what the problem is.

 

Edit: The problem was with my SMBIOS. Eventhough the card worked fine with iMac10,1 under previous versions of Sierra, it doesn't work anymore in 10.12.5 so I switched to MacPro3,1 (I'm using Enoch) and everything works fine now. 

 

Mine did the same with iMac12,1 but works fine with MacPro6,1. Apparently the new webdriver doesn't load with certain Mac models anymore.

Mine did the same with iMac12,1 but works fine with MacPro6,1. Apparently the new webdriver doesn't load with certain Mac models anymore.

 

Not only the web drivers, since I was using the default OS X Drivers at first (I installed the web drivers because I did not get a signal on the default drivers). Funny thing was that if I'd enter the machine through Remote Desktop, everything worked fine. The card was displayed correctly in system profiler, I had full acceleration but no display was detected.

After  upgrade 10.12.5 I lost  intel 530 graphic  and actually have black screen. Booting stops at 70%, and  remains. Can access files remotely,  but  Desktop is lost. Any advise?

After  upgrade 10.12.5 I lost  intel 530 graphic  and actually have black screen. Booting stops at 70%, and  remains. Can access files remotely,  but  Desktop is lost. Any advise?

Look: http://www.insanelym...0125/?p=2418219

10.12.5 (16F73)  —  Clean installation.

Problem with disconnecting the monitor.

Had to redo the «sambios» on a Mac Pro (Mid 2010).

Everything is fine.  :) 

 

Attached File  sierra.jpeg   33.36KB   10 downloads

Update went off without a hitch, however, now I can't log in to App Store. 'Error device or computer could not be verified'  Has anyone had issues with memory leak in Sierra? I'm considering going back to El Camino.

Update went off without a hitch, however, now I can't log in to App Store. 'Error device or computer could not be verified'  Has anyone had issues with memory leak in Sierra? I'm considering going back to El Camino.

APPLE STORE FIX STEP BY STEP

All working beautiful here on Asus X550LDV and on Lenovo Thinkpad L420  :)

 

Attached File  Captura de pantalla 2017-05-30 a las 1.58.07.png   910.57KB   4 downloads

My old mobo Gigabyte GA-EP45UD3P + Xeon E5450 also can run on this version(Sierra).

 


Attached Files

It's good, All working for me... 

Working perfectly on

Add Comment
© 2016 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy